spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB

Najnowsze ogłoszenia

WYNAJEM
Wynajmę mieszkanie (08.09.2010)
do taunton na 7
Różności (07.09.2010)
do taunton na 7
Komputery (07.09.2010)
Szafka pod telewizor do 50"
Meble (07.09.2010)
Szafka pod telewizor do 50"
Meble (07.09.2010)

= Ogł. z obrazkami
Start
Polska Sobotnia Szkoła Przedmiotów Ojczystych w Taunton
Aktualności - Aktualności

POLSKA SOBOTNIA SZKOŁA PRZEDMIOTÓW

OJCZYSTYCH

im. H. SIENKIEWICZA

W TAUNTON

St. George’s Catholic School

The Mount

Zaprasza wszystkich zainteresowanych rodziców /opiekunów prawnych ,chcących zapisać dzieci do polskiej sobotniej szkoły na nowy rok szkolny 2010/2011 na spotkania organizacyjne w dniach 12 , 18 , 26 .06 2010 godz.13.00 do szkoły.

pełna informacja - kliknij

Napisz komentarz (0 Komentarze)
Czytaj całość…

Londyn, czyli samotność w wielkim mieście

– Gapię się w okno, myśląc; cóż za idiotka ze mnie, że tak wychwalam życie w wielkim mieście! Samotność pochłania mnie jak sucha gorączka. To nowojorska samotność, gorąca ze wstydu, samotność, która przypomina mi o tym, że jestem przegrana. Wszyscy inni się bawią tylko ja jedyna nie mogę dostać miejsca na bankiecie.

Czytaj całość…

UK: ustalono ograniczenie liczby imigrantów

Tylko 24 tys. pracowników spoza Unii Europejskiej będzie mogło wjechać do Wielkiej Brytanii do końca 2010 roku – zapowiedziała Partia Konserwatywna. To nie wszystko – aby odciążyć NHS, pracodawca będzie musiał zapewnić takim osobom prywatną służbę zdrowia.

Czytaj całość…

Polka zaatakowała nożem chłopaka

Tragiczny finał kłótni młodych ludzi. 21-letnia Weronika J. uderzyła nożem swojego chłopaka, po tym jak ten obraził jej zmarłą babcię. Teraz czeka ją więzienie.

Do zdarzenia doszło w lutym tego roku w domu Weroniki. Trwała tam zakrapiana impreza - oprócz Weroniki i jej chłopaka, był także jej brat ze swoją dziewczyną.

Czytaj całość…

««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Pozycje :: 1 - 5 z 155
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

www.nasze-oriflame.co.uk - zostań konsultantką ORIFLAME UK . Praca dodatkowa dla każdego

www.perfumyfm.co.uk - Poszukiwani dystrybutorzy perfum FM Group

spacer.png, 0 kB